WALKING DINNER

Culinaire Verwennerij in Beweging: Walking Dinner bij Restaurant Mucha in Veenendaal

Restaurant Mucha in Veenendaal biedt een unieke culinaire ervaring met het walking dinner concept. Tijdens het walking dinner krijg je de mogelijkheid om te genieten van diverse smaakvolle gerechten, terwijl je door het restaurant beweegt. Deze interactieve manier van dineren creëert een gezellige en dynamische sfeer, waarbij je kunt genieten van een scala culinaire hoogstandjes. Laat je smaakpupillen verrassen en verwen jezelf met een onvergetelijke walking dinner bij Restaurant Mucha.

Een walking dinner bij Mucha organiseren?

Bij Restaurant Mucha kan je ook terecht voor een uniek walking dinner concept. Een walking dinner is een compleet diner dat bestaat uit diverse kleine gerechtjes waarbij u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten, wij lopen rond met de gerechten!

Populair bij bedrijfsfeestjes & personeelsuitjes

Het is vooral erg populair bij bedrijfsfeesten, groeps- & personeelsuitjes, omdat u op een gezellige manier in contact komt met verschillende collega’s en/of vrienden. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Ze worden uitgeserveerd op kleine borden en zijn makkelijk te eten. Voor extra beleving kunnen er een aantal gerechten in het restaurant worden bereid, voor het oog van de gasten. De gasten zijn vrij om onze chef-kok vragen te stellen over de gerechten.

Walking dinner menu

Je kan zelf een keuze maken uit diverse gerechten, maar kunt het natuurlijk ook aan ons overlaten. Wij helpen je graag met het maken van een juiste opbouw en verantwoorde samenstelling van het menu. Bekijk hieronder een voorbeeldmenu. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Voorbeeldmenu

Carpaccio à la Mucha
***
Coquille | zeekraal | parels van sjalot
***
soepje van oosterse pompoen
***
Eendenborst| appelstroop | komkommer
***
Entrecôte | Dutch Fat Angus | Surinaamse marinade | gefrituurde kappertjes
***
Combinatie van chocolade & framboos | strawberry mojito ijs

(DIT BETREFT EEN VOORBEELD MENU, WIJZIGINGEN EN MEERDERE GANGEN ZIJN UITERAARD MOGELIJK)

Prijzen:

€ 7,50 per gang, per persoon, excl drankarrangement.
(minimaal 6 gangen vereist, meerdere gangen zijn uiteraard mogelijk!)

Kom met ons in contact en laat je adviseren door één van onze collega’s