'Vivre in het Veen' 2018

Met 'Vivre in het Veen' vieren we het leven! We halen de sfeer van Londen, New York en Parijs naar Veenendaal.
Een doordeweeks feestje in een kosmopolitische setting. Lekkere muziek, heerlijk eten, mooie wijnen en goed gezelschap. De ingrediënten voor een bijzondere, luxueuze avond door vrienden en voor vrienden.

Praktische info:
Datum: Donderdag 15 november 2018, van 19:00 uur tot 23:00 uur.
Plaats: Restaurant Mucha, De Sterke Arm 1, Veenendaal
Kaarten: €49,50 per stuk. Te verkrijgen aan de bar bij Restaurant Mucha en Leppers Zonwering of online te bestellen op www.restaurantmucha.nl 
Kleding: Feestelijk casual

Food, cocktails, wine, music and more.....
Laat je meevoeren op een gastronomische ontdekkingstocht. Een proeverij van heerlijke kleine gerechtjes worden gedurende de avond rondgebracht. Van kreeft en sushi tot en met het mooiste vlees. Alles van het hoogste niveau en voor ieder wat wils. Daarnaast serveren we prachtige wijnen, heerlijke cocktails en hebben we zelfs aan de muziek gedacht met een top DJ. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een meer dan bijzondere avond.


We zijn dit feest gestart als een feest voor vrienden en vrienden van onze vrienden. Hierdoor ontstaat er een unieke sfeer met een heel divers publiek. Bovendien zal een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan dat ons persoonlijk raakt.

"Zo'n avond die je normaal gesproken ergens anders beleeft, waar je nog maanden over vertelt. Luxueus, stijlvol met een touch of chique."

Deze dinnerparty wordt mede mogelijk gemaakt door de vrienden van 'Vivre':
Leppers Zonwering - Afbouwbedrijf ADM - Restaurant Mucha

Tickets Vivre in 't Veen 2018

Donderdag 15 november 2018, van 19:00 uur tot 23:00 uur.
Restaurant Mucha, De Sterke Arm 1, Veenendaal
Kledingadvies: Feestelijk casual

 

€ 49,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1