Uit eten bij Restaurant Mucha in Veenendaal

Wilt u heerlijk uit eten in Veenendaal? Kom dan naar Restaurant Mucha! Een parel van een restaurant gelegen vlak bij de Utrechtse Heuvelrug. Mucha is een ode aan alles wat gastronomie mooi maakt. Het echte leven proeven, ruwe bolster, blanke pit; eerlijk en puur eten, geweldige wijnen, comfortabel interieur en onbezorgde service. Mucha staat onder de bezielende leiding van Jelle en Corrie Gerritsen. Mucha is gewaardeerd in Veenendaal e.o.

Bij Mucha gaat het om beleving, verrassen, delen en proeven. Deze visie brengt iedere gast in extase. Ieder seizoen daagt ons uit om te werken met producten en ingrediënten die het jaargetijde ons geeft. Het keukenteam maakt gerechten die hoog op smaak zijn, gedurfd, en daarom keer op keer gasten een smaaksensatie laten beleven. Samen met de bedienende brigade gaan smaken uit de Mucha keuken hand in hand met onze geweldige wijnen, en prikkelt alle zintuigen. Intiem samen zijn bij het restaurant aan het water in Veenendaal. Restaurant Mucha kijkt ernaar uit om je te ontvangen.

  Proef ons restaurant in Veenendaal

  Wilt u genieten van een heerlijk diner? Of wilt de heerlijke wijnen en bieren beleven? U bent van harte welkom in ons restaurant in Veenendaal. Mucha bevindt zich aan de prachtige Grift in het centrum van Veenendaal. Van woensdag tot en met zondag kunt u met uw gezelschap genieten van heerlijke gerechten die door onze keukenbrigade met verse producten en passie gemaakt zijn.

  Uniek restaurant in Veenendaal

  Laat u culinair verrassen door onze keukenbrigade. Wij maken voor u en uw gezelschap heerlijke gerechten klaar en u geeft aan waar u wel of juist niet van houdt. U kunt voor uw diner bij Restaurant Mucha kiezen voor vis-, vegetarische- of  vleesgerechten van de menukaart, maar ook meerdere gangen zijn mogelijk. Als uniek restaurant in Veenendaal willen wij u laten genieten van verse, smaakvolle producten.

  Kom jij genieten bij Mucha?

  Voor diner bent u van harte welkom bij Restaurant Mucha. U kunt direct online reserveren of bellen naar het telefoonnummer: 0318-505533. Heeft u wensen, dan kunt u dit vermelden bij uw reservering of geef het aan in ons restaurant.