Trouwlocatie Veenendaal, Ede, Renswoude & Rhenen

Staan u en uw partner op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, maar heeft u die perfecte trouwlocatie nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje bij Restaurant Mucha. Dit is namelijk de mooiste trouwlocatie van Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude. Gelegen op het punt waar deze plaatsen elkaar ontmoeten vindt u deze prachtige locatie te midden van een wonderschoon natuurgebied. Met een ruime zaal en een overdekt, verwarmd terras biedt Mucha u een buitengewoon mooie trouwlocatie. De trouwlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen, Renswoude & Rhenen is uitermate geschikt voor de gehele ceremonie tot aan het knallende feest waarmee u de mooiste dag van uw leven afsluit. Bij Restaurant Mucha, beleeft u deze bijzondere dag op een onvergetelijke wijze.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 0318-505533 of  per mail: info@restaurantmucha.n en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Beste restaurant in Veenendaal

De Best Wedding Deal voor jullie Trouwdag!

Stijlvol trouwen in Veenendaal bij Mucha was nog nooit zó aantrekkelijk. Met onze Best Wedding Deal profiteer je van een aantrekkelijk arrangement voor een complete bruiloft voor een vaste prijs! Profiteer nu van een complete huwelijksdag met een Best Wedding Deal!

De locatie

Mucha bevindt zich op het kruispunt van Veenendaal tussen Ede, Renswoude & Rhenen en wordt omgeven door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. De locatie bevindt zich aan het water bij het centrum van Veenendaal. In het omringende natuurgebied vindt u talrijke fiets- en wandelpaden. Hier beschikt u over allerhande vermakelijke activiteiten die u kennis laten maken met de rijke geschiedenis van het omliggende gebied. Mucha is overigens prima te bereiken, zowel via de autosnelweg als met het openbaar vervoer.

Het restaurant

Bij Restaurant Mucha vindt u een prachtige locatie voor uw trouwfeest. Het restaurant heeft een modern, romantisch en sfeervol interieur. Vanuit het restaurant heeft u bovendien uitzicht op het indrukwekkende fort. Restaurant Mucha serveert daarnaast diverse overheerlijke gerechten gemaakt van lokale streekproducten en etenswaren uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. Al met al, is Restaurant Mucha dé ideale trouwlocatie voor uw bruiloft in Veenendaal in de buurt van Ede, Wageningen, Renswoude & Rhenen.