Trouwen

Restaurant Mucha is de meest stijlvolle en sfeervolle locatie in Veenendaal voor uw huwelijksfeest.
Bij ons beleeft u de mooiste dag van uw leven! 

Zij in jurk, hij in pak. Nu gaat het er echt van komen: Ringen, Gemeentehuis en Restaurant Mucha.
De dag van jullie dromen!

Restaurant Mucha biedt jullie de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, zowel binnen als buiten op ons terras. Mucha beschikt over een sfeervolle ruimte die ingericht kan worden voor jullie ceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest. 
Wij richten de zaal geheel naar jullie wensen in.

Restaurant Mucha staat voor flexibel en veelzijdig, voor alles onder één dak. 
Het etablissement is reeds jaren trouwlocatie en kan voor een deel of geheel worden afgehuurd. Het uitgestrekte terras aan het water zorgt daarbij -zodra het weer het ook maar enigszins toelaat- voor een heel bijzondere aanvulling op de toch al unieke sfeer. Niet alleen vanwege de ligging aan de Grift, maar ook door de sfeervolle verlichting in bloempotten en olijfbomen. 
Zelfs de brug bij het restaurant wordt regelmatig met diverse kleuren aangelicht.

 

Het huwelijksdiner
De koksbrigade pakt er doorlopend fors op uit op jullie huwelijk en laat de gasten zien, ruiken en proeven dat een goede prijs-kwaliteit verhouding tot grote culinaire verrassingen kan leiden. Het diner kan op verschillende manieren geserveerd worden. 
Kiezen jullie voor een 3-, 4-, of 5-gangen diner, een buffet of misschien wel een compleet verzorgde barbecue, wij verzorgen alles volledig naar jullie wens!


De Huwelijksplechtigheid

Restaurant Mucha biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, zowel binnen als buiten op ons terras. Het bespreken van de huwelijksambtenaar is een onderdeel welke wij niet uit handen kunnen nemen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Gemeente Veenendaal op telefoonnummer: 0318 - 538 538 of u kunt een email zenden aan info@veenendaal.nl.


Mocht u ons restaurant exclusief willen afhuren, dan rekenen wij een zaalhuur. Deze zaalhuur is afhankelijk van de grootte van de partij, de maand en de dag. Graag geven wij u een persoonlijke toelichting.

 

De Bruiloft

Naast de huwelijksplechtigheid, is het ook mogelijk om uw gelukswensmoment, receptie, diner en/of feest bij ons te houden. Ons restaurant kan per gelegenheid speciaal opgesteld worden, volledig naar uw keuze.
Uw huwelijk is een belangrijke dag in uw leven en wij zorgen graag dat deze dag onvergetelijk wordt. Daarom bespreken wij graag met u persoonlijk uw wensen, om zo een passend voorstel aan u te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Receptie

Uw receptie kunt u volledig naar wens samenstellen. Wij bieden verschillende (drank)arrangementen, eventueel uit te breiden met zowel koude als warme hapjes.

 

Lunch

Uw lunch kan geserveerd worden middels een 3-gangen menu of (uitgebreide) broodjeslunch. Uiteraard is er ook mogelijkheid tot High Tea of Brunch.

 

Diner

Uw diner kan op verschillende manieren geserveerd worden. Kiest u voor een 3-, 4-, of 5-gangen diner, een buffet of misschien wel een compleet verzorgde barbecue, wij verzorgen alles volledig naar uw wens.

 

Feest

Het is ook mogelijk om uw bruiloftsfeest bij ons te vieren. Hiervoor bieden wij verschillende (drank)arrangementen, eventueel uit te breiden met zowel koude als warme hapjes.

Willen jullie de bruiloft tegen een nog aantrekkelijkere prijs vieren?

Trouwt u doordeweeks? Ontvang dan 10% korting op uw bruiloft, receptie of feestavond!
(Geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) 

Kortom: wij bieden vele mogelijkheden om uw huwelijksdag in te vullen. Wij lichten graag de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek om u een passend voorstel te doen. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend.

 

Enthousiast?
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een bezichtiging?
Jullie zijn van harte welkom om de sfeer te proeven bij Restaurant Mucha in Veenendaal. Het is altijd mogelijk om onze locatie te bekijken en in een persoonlijk gesprek jullie wensen te bespreken.
Ons team van Restaurant Mucha nodigt u graag uit om al uw vragen te beantwoorden. Op afspraak staan wij graag voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op: 0318-505533 of laat uw gegevens achter op ons onderstaande contactformulier. 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.