Trouwen

Restaurant Mucha is de meest stijlvolle en sfeervolle trouwlocatie in Veenendaal voor uw huwelijksfeest. Bij ons beleeft u de mooiste dag van uw leven!

Zij in jurk, hij in pak. Nu gaat het er echt van komen: Ringen, Gemeentehuis en Restaurant Mucha. De dag van jullie dromen!
Mucha biedt jullie de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, zowel binnen als buiten op ons terras. Wij beschikken over een sfeervolle ruimte die ingericht kan worden voor jullie ceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest.

Restaurant Mucha staat voor flexibel en veelzijdig, voor alles onder één dak. 
Wij zijn reeds jaren trouwlocatie en kan voor een deel of geheel worden afgehuurd. Het terras aan het water zorgt daarbij voor een heel bijzondere aanvulling op de toch al unieke sfeer. Niet alleen vanwege de ligging aan de Grift, maar ook door de sfeervolle verlichting

Het huwelijksdiner
De koksbrigade pakt uit op jullie huwelijk en laat de gasten zien, ruiken en proeven dat een goede prijs-kwaliteit verhouding tot grote culinaire verrassingen kan leiden. Het diner kan op verschillende manieren geserveerd worden.
Kiezen jullie voor een 3-, 4-, of 5-gangen diner, een buffet of misschien wel een compleet verzorgde barbecue, wij verzorgen alles volledig naar jullie wens!

De Best Wedding Deal voor jullie Trouwdag!

Stijlvol trouwen was nog nooit zó aantrekkelijk. Met onze Best Wedding Deal profiteer je van een aantrekkelijk arrangement voor een complete bruiloft voor een vaste prijs! Profiteer nu van een complete huwelijksdag voor slechts €3.850. Op basis van 30 daggasten en 100 avondgasten.

Trouwen in Stijl – In een prachtige Range Rover Zanzibar op de mooiste dag van uw leven!

Bent u ook nog opzoek naar een prachtige trouwauto voor de mooiste dag van uw leven? Restaurant Mucha biedt de ‘Range Rover Zanzibar’ met maar liefst 241 pk. De auto beschikt over een lederen interieur, een 9-trapsautomaat en active driveline.

Een Chauffeur haalt voorafgaand de bruiloft eerst de bruidegom en daarna de bruid op. Eerst zullen ze naar de locatie gaan met fotograaf om eventuele foto’s te maken. Later de dag zal de trouwauto aankomen rijden bij de locatie ‘Restaurant Mucha’. De Range Rover blijft de hele dag bij het bruidspaar en staat bij de locatie voor de deur. Aan het einde van de dag wordt het bruidspaar door de chauffeur weggebracht na een onvergetelijke mooie dag!

Wilt u ook beschikken over de trouwauto tijdens uw bruiloft?! Vraag naar de mogelijkheden.

Kortom: wij bieden vele mogelijkheden om uw huwelijksdag in te vullen.

Willen jullie de bruiloft tegen een aantrekkelijkere prijs vieren?
Trouwt u doordeweeks? Ontvang dan 15% korting op uw bruiloft, receptie of feestavond!
(Geldig van maandag t/m donderdag)

Enthousiast?
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een bezichtiging?
Jullie zijn van harte welkom om de sfeer te proeven op onze trouwlocatie. Daarnaast kunnen wij in een persoonlijk gesprek jullie wensen bespreken. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend.
Wij zijn bereikbaar op: 0318-505533 of info@restaurantmucha.nl