Trouwen

Restaurant Mucha is de meest stijlvolle en sfeervolle trouwlocatie in Veenendaal voor uw huwelijksfeest. Bij ons beleeft u de mooiste dag van uw leven!

Zij in jurk, hij in pak. Nu gaat het er echt van komen: Ringen, Gemeentehuis en Restaurant Mucha. De dag van jullie dromen!
Mucha biedt jullie de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, zowel binnen als buiten op ons terras. Wij beschikken over een sfeervolle ruimte die ingericht kan worden voor jullie ceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest.

Restaurant Mucha staat voor flexibel en veelzijdig, voor alles onder één dak. 
Wij zijn reeds jaren trouwlocatie en kan voor een deel of geheel worden afgehuurd. Het terras aan het water zorgt daarbij voor een heel bijzondere aanvulling op de toch al unieke sfeer. Niet alleen vanwege de ligging aan de Grift, maar ook door de sfeervolle verlichting

Het huwelijksdiner
De koksbrigade pakt uit op jullie huwelijk en laat de gasten zien, ruiken en proeven dat een goede prijs-kwaliteit verhouding tot grote culinaire verrassingen kan leiden. Het diner kan op verschillende manieren geserveerd worden.
Kiezen jullie voor een 3-, 4-, of 5-gangen diner, een buffet of misschien wel een compleet verzorgde barbecue, wij verzorgen alles volledig naar jullie wens!

Kortom: wij bieden vele mogelijkheden om uw huwelijksdag in te vullen.

Willen jullie de bruiloft tegen een aantrekkelijkere prijs vieren?
Trouwt u doordeweeks? Ontvang dan 10% korting op uw bruiloft, receptie of feestavond!
(Geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag)

Enthousiast?
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een bezichtiging?
Jullie zijn van harte welkom om de sfeer te proeven op onze trouwlocatie. Daarnaast kunnen wij in een persoonlijk gesprek jullie wensen te bespreken. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend.
Wij zijn bereikbaar op: 0318-505533 of info@restaurantmucha.nl