Één van de beste restaurants in Veenendaal!

We helpen je een handje met het vinden van één van de beste restaurants in Veenendaal. Lopend door Veenendaal kom je het ene na de andere restaurant tegen. Bij zonnige dagen zitten de terrassen ervan allemaal even vol, maar dat wil niet zeggen dat je aan het juiste adres bent — Geniet en kom terecht bij het prachtige Restaurant Mucha!

Beste restaurant in Veenendaal

Het restaurant in Veenendaal met goede service verrassende kwaliteit

Bij Restaurant Mucha kun je terecht voor een culinare en verrassende avond. Dit is één van de beste restaurants in Veenendaal en heeft een open keuken waarin je de chefs bezig ziet met het maken van de meest gedurfde en verrassende gerechten. Of je nou kiest voor een 3-gangen keuze menu of een heerlijk 5-gangen verrassingsmenu, de sommelier adviseert je graag over de lekkerste wijnen die perfect passen bij de gerechten. Neem plaats aan het water en geniet van een heerlijk diner!

Beste restaurants in Veenendaal

Bij restaurant Mucha in Veenendaal kun je ongedwongen genieten in een sfeer waar niets moet en alles mag! Het menu wordt gepresenteerd aan tafel en alle gerechten zijn de hele dag te bestellen. Het vriendelijke personeel serveert de lekkerste gerechten. En vooral de desserts zijn om je vingers bij af te likken… Ooit eerder een kubus van ruby chocolade gegeten met een vulling van rood fruit? Nog wel een gaatje vrij laten voor het toetje dus!