Welkom bij Restaurant Mucha in Veenendaal!

Jelle en Corrie Gerritsen zijn eigenaren van Restaurant Mucha. Zij runnen samen het restaurant aan het water de Grift bij het centrum in Veenendaal.

In het pand met een unieke architectuur en een sfeervol interieur geniet u van wereldse smaken en eigentijdse combinaties. Soms met een kleine knipoog naar het klassieke. Jelle: “We hebben gezamenlijk een restaurant voor ogen dat qua kwaliteit en service alles weg heeft van een gastronomisch restaurant, maar zeker niet stijf, statig en ongemakkelijk aandoet. Wij koken in onze menukaart met prachtige producten voor een vriendelijke prijs.”

De menukaart van Mucha wisselt met de seizoenen van gerechten. Ook wisselen we regelmatig met de wijnen. Daarnaast zijn er regelmatig specials buiten het normale menu te krijgen. Dit zijn leuke en spannende combinaties, soms een klein beetje decadent en soms gewoon omdat het veel te lekker is om niet te gebruiken.

Woensdag t/m zondag vanaf 16:30 geopend voor diner. Reserveren kan via ons reserveringssysteem.

  Proef ons restaurant in Veenendaal

  Wilt u genieten van een heerlijk diner? Of wilt de heerlijke wijnen en bieren beleven? U bent van harte welkom in ons restaurant in Veenendaal. Mucha bevindt zich aan de prachtige Grift in het centrum van Veenendaal. Van woensdag tot en met zondag kunt u met uw gezelschap genieten van heerlijke gerechten die door onze keukenbrigade met verse producten en passie gemaakt zijn.

  Uniek restaurant in Veenendaal

  Laat u culinair verrassen door onze keukenbrigade. Wij maken voor u en uw gezelschap heerlijke gerechten klaar en u geeft aan waar u wel of juist niet van houdt. U kunt voor uw diner bij Restaurant Mucha kiezen voor vis-, vegetarische- of  vleesgerechten van de menukaart, maar ook meerdere gangen zijn mogelijk. Als uniek restaurant in Veenendaal willen wij u laten genieten van verse, smaakvolle producten.

  Kom jij genieten bij Mucha?

  Voor diner bent u van harte welkom bij Restaurant Mucha. U kunt direct online reserveren of bellen naar het telefoonnummer: 0318-505533. Heeft u wensen, dan kunt u dit vermelden bij uw reservering of geef het aan in ons restaurant.