Paasbrunch

Pasen vier je samen!
Lekker lang tafelen met de hele familie, dat doe je natuurlijk tijdens de paasdagen met een uitgebreide brunch. Eigenlijk is een brunch het beste van twee werelden; een perfect excuus om even wat langer uit te slapen en direct aan te schuiven aan tafel vol lekkers. Kortom, een laat ontbijt en een vroege lunch. Heerlijk toch?!

Naast ons huidige diner beide Paasdagen kunt u ook op 1e Paasdag (zondag 21 april) samen genieten van onze royale Paasbrunch voor €29,50 p.p. Een buffet vol warme en koude gerechten, hartig maar ook zoet, verse broodjes en luxe Paasbroden. Een ruime keuze aan vleeswaren, kaassoorten, zoet beleg, rauwkostsalades, vers fruit en onbeperkt zuivel, diverse sappen, koffie en luxe thee. Uiteraard zullen de verse eieren op het buffet niet ontbreken en zal er live cooking aanwezig zijn.pasen mucha

De brunch start om 11:30 uur en ontvangen wij u graag in ons restaurant. Deze zal omstreeks 14:30 uur eindigen. Voor de kinderen zal er een leuke activiteit zijn waarbij ze eieren gaan schilderen onder begeleiding. Kinderen t/m 2 jaar eten gratis en kinderen van 3 t/m 11 jaar ontvangen 50% korting.

Vergeet niet om tijdig te reserveren!
Dit kan telefonisch: 0318-505533 of via ons reserveringssysteem online.

Vrolijk Pasen!