Menukaart van Restaurant Mucha in Veenendaal

Uniek Restaurant in Veenendaal met een fantastische menukaart

Laat u culinair verrassen door onze keukenbrigade. Wij maken voor u en uw gezelschap heerlijke gerechten klaar en u geeft aan waar u wel of juist niet van houdt. U kunt voor uw lunch of diner bij Restaurant Mucha kiezen voor vis-, vegetarische- of  vleesgerechten van de menukaart, maar ook meerdere gangen zijn mogelijk. Als uniek restaurant in Veenendaal willen wij u laten genieten van verse, smaakvolle producten.

Proef ons Restaurant in Veenendaal

Wilt u genieten van een heerlijke lunch of diner? Of wilt de heerlijke wijnen en bieren beleven? U bent van harte welkom in ons restaurant in Veenendaal. Mucha bevindt zich aan de prachtige Grift in het centrum van Veenendaal. Van woensdag tot en met zondag kunt u met uw gezelschap genieten van heerlijke gerechten die door onze keukenbrigade met verse producten en passie gemaakt zijn.

Kom jij genieten bij Mucha?

Voor diner bent u van harte welkom bij Restaurant Mucha. U kunt direct online reserveren of bellen naar het telefoonnummer: 0318-505533. Heeft u wensen, dan kunt u dit vermelden bij uw reservering of geef het aan in ons restaurant.

Mucha is ook de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Vanaf het terras & restaurant kijk je uit over het water. Binnen bevindt zich een prachtige ruimte voor uw gelegenheid & ook een feestelijke bar, waar je samen klinkt op de liefde, je verjaardag of je zakelijke successen. En natuurlijk is alles voorzien van wat er nodig is voor een geslaagde bijeenkomst.