Lunchen Veenendaal Centrum

Vrijdag, Zaterdag & Zondag vanaf 12:00 uur.

Genieten van een heerlijke lunch? Kom lunchen bij Restaurant Mucha in Veenendaal. Ons restaurant en terras bevindt zich prachtig aan het water bij het centrum in Veenendaal. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De keukenbrigade bereiden de verse en smaakvolle producten met passie voor u klaar. Wilt u genieten van een sfeervol restaurant met prachtige gerechten? Dan is Restaurant Mucha bij uitstek uw unieke locatie.

Lunchen in Veenendaal Centrum

Echt lekker lunchen in Veenendaal centrum doet u bij Restaurant Mucha in Veenendaal. Of u nu een dagje komt winkelen in ede of geen zin heeft om een lunch klaar te maken, eten bij ons op het terras met restaurant aan het water kan altijd! Wij beschikken over een uitgebreide lunchkaart voor u, waarop voor iedereen een geschikt gerecht te vinden is.

Lunchen met uitekende service

Restaurant Mucha is een locatie op de Veluwe aan het water waar service & een glimlach nog heel normaal is. u kunt bij ons genieten van diverse gerechten met vlees of vis, maar ook vegetariërs hebben bij ons volop keuze. Onze locatie is niet alleen om te lunchen maar ook om heerlijk te dineren of  te borrelen!  Komt u bij ons lunchen in Veenendaal centrum en heeft u wensen voor wat betreft een dieet? Laat het ons dan weten , dan houden wij hier graag rekening mee.

Lunchen in Veenendaal centrum? Reserveer snel!

Ook zonder reservering bent u bij ons van harte welkom om te komen lunchen, maar wij kunnen niet garanderen dat er een tafel vrij is. Wilt u zeker zijn van een plaats in ons restaurant of terras in Veenendaal? Dan adviseren wij om via onze website een tafel te reserveren. Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0318-505533. Tot snel bij Restaurant Mucha in Veenendaal.

Uniek lunchen in Veenendaal

Wilt u genieten van een heerlijke lunch? Kom dan lunchen in Veenendaal bij Restaurant Mucha. Als uniek restaurant in Veenendaal ligt ons restaurant en terras aan het water. Hier kunt u met uw gezelschap u culinair laten verrassen door onze keukenbrigade. Proef de verse en smaakvolle lunchgerechten bij Restaurant Mucha in Veenendaal.

Geniet van heerlijke lunchgerechten

U kunt kiezen uit verschillende lunchgerechten. Zo serveren wij diverse salades, broodjes en soepen. Gedurende het jaar wisselen wij onze heerlijke lunchgerechten die seizoensgebonden zijn. Zo kunt u altijd weer wat nieuws uitproberen en proeven. Wij serveren onze gerechten op onze eigen wijze, maar met passie, smaak en verse producten.

Kom jij lunchen bij Mucha?

Wilt u komen lunchen in Veenendaal op een unieke locatie aan het water? Kom naar Restaurant Mucha. U bent van harte welkom in ons restaurant voor een heerlijke lunch. Tevens kun u direct online reserveren of bellen naar het telefoonnummer: 0318-505533. Zijn er wensen, dan kunt u dit vermelden bij uw reservering of geef het aan in ons restaurant.