Buffetten & Catering

Bent u op zoek naar een cateraar met heerlijke en diverse buffetten in Veenendaal en omstreken? Bij de cateringservice van Restaurant Mucha bent u aan het juiste adres!

Of u nu een bedrijfsevenement zoals een vergadering, borrel, relatiedag of beurs organiseert, of privé een bruiloft, feest, diner of borrel viert, samen eten verbindt! Met de catering en buffetten van Restaurant Mucha zorgt u voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Eten staat vaak centraal bij vieringen en besprekingen, en dan wilt u er zeker van zijn dat het eten perfect is!

Restaurant Mucha staat voor lekker eten, traditioneel bereid met een stoere en hippe twist. Onze gerechten, hapjes en buffetten zijn niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog.

Wij bespreken graag uw wensen en stellen een op maat gemaakt cateringplan voor u op. Geen idee is te gek voor ons! Van uitgebreide buffetten tot live cooking op een unieke locatie, wij denken graag met u mee. Pas wanneer we beiden zeker zijn van een succes, beginnen we met het creëren van uw perfecte eetmoment. En dat wordt genieten!

Catering met buffet op locatie vanaf 15 personen
Buffet bij Restaurant Mucha in Veenendaal vanaf 20 personen

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor: #catering in Veenendaal, #cateraar in Veenendaal, en #buffet bestellen in Veenendaal.

Prijzen zijn inclusief buffet tafels met zwarte strech hoes, shavendish met gelbranders, opschepbestek, servetjes, buffetbordjes en bestek. Wij nemen al het afval weer mee!

Catering in Veenendaal

Mucha verzorgt een koud en warm buffet in Veenendaal en omstreken bij u op locatie! Natuurlijk is dit ook mogelijk bij ons op locatie. Wilt u de catering uit handen geven aan ons? Kom met ons in contact. Wij verzorgen met liefde & kwaliteit de catering in Veenendaal e.o. bij u thuis of op kantoor!

Cateraar voor particulieren én bedrijven

U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment. Wij verzorgen de catering en buffetten niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo profiteren u en uw collega’s van een heerlijk buffet tijdens een vergadering, borrel, bijeenkomst of meeting!

Totaal verzorgd buffet in Veenendaal en omstreken

Wilt u genieten van een heerlijk warm en koud buffet? Of kiest u liever voor een Mucha’s Ontdekkingsbuffet? Bij ons is het allemaal mogelijk. Voor catering en een heerlijk buffet in Veenendaal en omstreken kunt u bij ons terecht!

Heeft u wensen, wijzigingen in de gerechten of wilt u een heel ander soort buffet. Laat het ons weten er is namelijk heel veel mogelijk!
Wilt u een afspraak maken om een catering of buffet te bespreken? Kom met ons per mail of telefonisch in contact.

Wij zijn bereikbaar op: 0318-505533 of mail naar: info@restaurantmucha.nl