Buffetten & Catering

Bent u op zoek naar een cateraar met heerlijke en diverse buffetten in Veenendaal en omstreken? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Organiseert uw bedrijf een vergadering, borrel, relatiedag of beurs? Heeft u privé een bruiloft, feest, diner of borrel? Samen eten verbindt! Dat samen met een catering & buffet van Restaurant Mucha! Het is dan ook niet voor niets dat het vaak centraal staat wanneer we iets te vieren of te bespreken hebben. En dan wilt u er zeker van zijn dat het eten perfect is!

Puur eten, traditioneel bereid maar altijd net even anders. Wij geven een stoere en hippe twist aan gerechten, hapjes en onze heerlijke buffetten. Dat proeft u en dat ziet u.

We bespreken samen wat uw wensen zijn en ontwikkelen dan een op maat gemaakt cateringplan. Het kan ons niet gek genoeg zijn! Van buffetten tot live cooking op een originele plaats. Wij denken graag met u mee! Pas wanneer we beide zeker zijn van een succes, zijn we klaar voor het creëren van jouw perfecte eetmoment. En dat wordt dan genieten!

Catering met buffet op locatie vanaf 25 personen
Buffet bij Restaurant Mucha in Veenendaal vanaf 15 personen

Bekijk op deze pagina wat o.a. de mogelijkheden zijn.

Prijzen zijn inclusief buffet tafels met zwarte strech hoes, shavendish met gelbranders, opschepbestek, servetjes, buffetbordjes en bestek. Wij nemen al het afval weer mee!

Catering in Veenendaal

Mucha verzorgt een koud en warm buffet in Veenendaal en omstreken bij u op locatie! Natuurlijk is dit ook mogelijk bij ons op locatie. Wilt u de catering uit handen geven aan ons? Kom met ons in contact. Wij verzorgen met liefde & kwaliteit de catering in Veenendaal e.o. bij u thuis of op kantoor!

Cateraar voor particulieren én bedrijven

U kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment. Wij verzorgen de catering en buffetten niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo profiteren u en uw collega’s van een heerlijk buffet tijdens een vergadering, borrel, bijeenkomst of meeting!

Totaal verzorgd buffet in Veenendaal en omstreken

Wilt u genieten van een heerlijk warm en koud buffet? Of kiest u liever voor een Mucha’s Proef & ontdek buffet? Bij ons is het allemaal mogelijk. Voor een heerlijk buffet kan Veenendaal en omstreken bij ons terecht!

Heeft u wensen, wijzigingen in de gerechten of wilt u een heel ander soort buffet. Laat het ons weten er is namelijk heel veel mogelijk!
Wilt u een afspraak maken om een buffet te bespreken? Kom met ons per mail of telefonisch in contact.

Wij zijn bereikbaar op: 0318-505533 of mail naar: info@restaurantmucha.nl