Buffet Catering

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar lekker eten waar jij en je gasten van kunnen genieten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Mucha is  een specialist in het organiseren van een compleet verzorgd buffet. Of het nu is voor een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of evenement: met onze buffetten onderscheid je jezelf met smaakvolle en verse producten. Bekijk onze mogelijkheden en kies voor een complete beleving!

Meerdere soorten buffetten

Restaurant Mucha in Veenendaal heeft veel verschillende pakketten voor je samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor de allemansvriend Bekijk alle pakketten hierStaat het buffet van jouw keuze er niet tussen? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets smaakvols, toegespitst op jouw specifieke wensen.  

Restaurant Mucha op elke locatie

Je kunt onze buffetten op nagenoeg elke locatie bestellen. Ook als je iets extra’s zoekt. Wil je iets bijzonders met je evenement? Een unieke aankleding, thema of verrassend element voor je gasten? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Tot in de puntjes geregeld

Wil je zelf helemaal geen zorgen hebben? Geef de complete organisatie van je evenement aan ons uit handen. Zelf hoef je dan alleen nog maar te genieten van het heerlijke eten.