Bruiloft in Veenendaal bij Restaurant Mucha

Mucha vormt het perfecte decor voor een onvergetelijke bruiloft in Veenendaal. Trouwen op een unieke en een romantische locatie in het midden van het land? Stap dan binnen bij Mucha! Geef elkaar het jawoord op ons grote terras of kies voor het prachtige ingerichte restaurant voor dit bijzondere moment.

Alles op één locatie

Hoe jullie trouwdag er ook uitziet, het is belangrijk dat jij deze dag lekker ontspannen kan vieren. Dat kan door bijvoorbeeld ook je diner, receptie en feest bij Mucha te houden. Dat scheelt veel reistijd en dus heb je meer tijd samen met alle gasten. Onze keukenbrigade zorgt er met zijn creatieve catering uiteraard voor dat het jou en jouw gasten nergens aan ontbreekt.

Best Wedding Deal

Stijlvol trouwen in Veenendaal bij Mucha was nog nooit zó aantrekkelijk. Met onze Best Wedding Deal profiteer je van een aantrekkelijk arrangement voor een complete bruiloft in Veenendaal voor een vaste prijs! Profiteer nu van een complete huwelijksdag met een Best Wedding deal!

Tips & inspiratie

Ben je benieuwd naar de opstellingsmogelijkheden voor jullie ceremonie of twijfel je tussen een buffet 3-gangen diner of een barbecue? Kom een keer rustig kijken bij onze prachtige locatie aan het water! Onze wedding-adviseurs denken graag mee over de perfecte invulling van jullie huwelijksdag.

Kortom: wij bieden vele mogelijkheden om uw huwelijksdag in te vullen.

Willen jullie de bruiloft tegen een aantrekkelijkere prijs vieren?
Trouwen jullie doordeweeks? Ontvang dan 10% korting op uw bruiloft, receptie of feestavond!
(Geldig van maandag t/m donderdag)

Enthousiast?
Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een bezichtiging?
Jullie zijn van harte welkom om de sfeer te proeven op onze trouwlocatie in Veenendaal. Daarnaast kunnen wij in een persoonlijk gesprek jullie wensen bespreken. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend. Kom met ons in contact!
Wij zijn bereikbaar op: 0318-505533 of info@restaurantmucha.nl