BEDRIJFSEVENEMENTEN

Organiseer een bedrijfsevenement bij Mucha!

Mucha is een populaire ontmoetingsplaats voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een afdelingsborrel, bedrijfsfeest, business festival of een bedrijfsevenement op maat. Het kan allemaal bij Mucha in Veenendaal!

Ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen

Mucha is een geliefde locatie voor alle type evenementen. Onze locatie leent zich perfect voor uiteenlopende evenementen, diners & borrels. In de afgelopen 15 jaar dat Mucha in Veenendaal bestaat heeft het al vele prachtige en mooie (bedrijfs)evenementen mogen organiseren. Dit voor zowel multinationals als het MKB met o.a. bedrijfsborrels tot jubileas.

Uiteraard is een evenement op maat ook mogelijk!

Ieder seizoen is er iets te doen

Zowel in de winter als de zomer straalt onze locatie in Veenendaal. In de winter is ons bedrijf prachtig gedecoreerd tot een sprookjesachtig winterwonderland. In de zomer hoeft de zon maar te schijnen en je krijgt direct een heerlijk vakantiegevoel. Ieder seizoen van het jaar is er iets te doen bij Mucha en daar worden wij natuurlijk blij van!

Maak gebruik van onze functionele locatie in Veenendaal

Tijdens een bedrijfdevenement kan je gebruikmaken van diverse uiteenlopende arrangementen & mogelijkheden. Zo beschikt Mucha over een restaurant met groot terras aan het water in Veenendaal welke op diverse manieren gebruikt kan worden.

Laat je adviseren door één van onze collega’s