Arrangementen in Veenendaal bij Mucha

Zoekt u arrangementen in Veenendaal om te organiseren? Mucha in Veenendaal is de ideale plek voor je evenement, vergadering, borrel, receptie, trouwerij en feest. Vanaf het terras & restaurant kijk je uit over het water. Binnen bevindt zich een prachtige ruimte voor uw gelegenheid & ook een feestelijke bar, waar je samen klinkt op de liefde, je verjaardag of je zakelijke successen. En natuurlijk is alles voorzien van wat er nodig is voor een geslaagde bijeenkomst.

Bekijk onze arrangementen in Veenendaal bij Mucha!

Exclusief af te huren

Mucha en het grote terras aan het water zijn op aanvraag exclusief af te huren. Uiteraard met een passende culinaire en muzikale invulling en perfecte service. Bel of mail gerust voor een afspraak!

Receptie & Feest arrangementen in Veenendaal

Bij Mucha in Veenendaal aan het water kun je al een receptie organiseren vanaf 17,50 p.p. Dit arrangement is te boeken vanaf 30 personen en is inclusief een onbeperkt Hollands dranken arrangement (2 uur) en 1 luxe hapje & 1 warme snack. Natuurlijk passen wij dit arrangement graag aan naar jouw wensen!

De ideale plek voor je evenement, groepsdiner, borrel, receptie, bruiloft en feest

Restaurant Mucha in Veenendaal is de perfecte locatie voor uw bruiloft, diner, borrel of feestje! De unieke en sfeervolle ruimte leent zich uitstekend voor de arrangementen. Met prachtig weer kun je ook uitstekend genieten op ons terras aan het water van o.a. een heerlijke afgesproken borrel, shared dining of een fantastische barbecue. Speciaal voor groepen bieden wij verschillende  en aantrekkelijke arrangementen. Deze zijn te vinden bij ons groepsdiner.

Flexibiliteit is onze kracht, dus heb je een verzoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor vragen of een offerte op maat staat ons team voor je klaar.
Bel: 0318-505533 of stuur een e-mail naar: info@restaurantmucha.nl

“Ons motto is: Bij Mucha in Veenendaal kan alles!”