AGENDA & EVENTS

Moederdag Restaurant Veenendaal Mucha

💐❤️ MOEDERDAG ❤️💐

zondag 12 mei

💐 **Verwen Moeder op Moederdag bij Mucha in Veenendaal!** 💐

Op zoek naar de perfecte manier om Moederdag te vieren? Trakteer je moeder op een onvergetelijke culinaire ervaring bij Mucha in het hart van Veenendaal! Op deze speciale dag nodigen we je uit om samen met je dierbaren te genieten van een heerlijke lunch, smakelijke high tea of een verrukkelijk diner.

🍽️ **Lunch voor Liefdevolle Momenten** 🍽️
Kom langs voor een smaakvolle lunch en geniet van een selectie van onze heerlijke gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten. Laat je smaakpapillen verwennen terwijl je samen herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

**High Tea, Hartverwarmend Genieten**
Trakteer jezelf en je moeder op een gezellige middag vol lekkernijen met onze uitgebreide high tea. Van hartige hapjes tot zoete verleidingen, onze high tea is een feest voor de zintuigen. Proost op de liefde en de band tussen moeder en kind!

🕯️ **Diner, Een Avond om te Koesteren** 🕯️
Sluit de dag af met een betoverend diner bij kaarslicht bij Mucha. Laat je verwennen door onze chef-koks terwijl je geniet van een scala aan culinaire hoogstandjes. Creëer kostbare momenten en geef je moeder de waardering die ze verdient.

Reserveer nu om teleurstelling te voorkomen en geef je moeder de speciale behandeling die ze verdient op Moederdag bij Mucha in Veenendaal. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol liefde, lekker eten en onvergetelijke herinneringen!

📞 Voor reserveringen bel 0318-505533 of reserveer online op onze website. 📞

Pinksteren High Tea Restaurant Mucha Veenendaal

🌸 1e Pinksterdag 🌸

zondag 19 mei

🌸 **Vier 1e Pinksterdag in Stijl met een High Tea Party bij Mucha in Veenendaal!** 🌸

Op zondag 19 mei nodigen we je uit om de feestelijke sfeer van Pinksteren te omarmen tijdens onze exclusieve High Tea Party bij Mucha in het hart van Veenendaal. Laat je verwennen vanaf het moment dat je binnenkomt met een sprankelend glas jus d’orange of prosecco, waardoor de festiviteiten meteen goed beginnen. Neem plaats aan onze prachtig gedekte tafel en laat je betoveren door een overvloed aan heerlijke hartige en zoete lekkernijen.

🥂 **Sprankelende Ontvangst** 🥂
Laat je Pinksterfeest beginnen met een warm welkom en een glas heerlijke jus d’orange of sprankelende prosecco, waardoor de feestelijke sfeer meteen in volle gang is.

🍲 **Genieten van Soep (vegetarisch)** 🍲
Laat je smaakpapillen verrassen met een hartverwarmende kom van onze soep van de dag, perfect om je High Tea Party avontuur te starten.

🍰 **Overvloedige Etagère** 🍰
Ontdek een schat aan heerlijke lekkernijen op onze prachtige etagère, gevuld met zoete verleidingen zoals scones, bavarois, cheesecake à la Mucha, bonbons, muffins en meer. Maar ook hartige lekkernijen zoals 3 broodjes per persoon met verrukkelijke toppings zoals zalm & kruidenroomkaas, carpaccio à la Mucha, en brie met honing & walnoten.

**Thee & Koffie naar Wens**
Laat je keuze verwennen door onze diverse selectie van theeën of geniet van een verse kop koffie. Voor ieder wat wils!

🎉 **Reserveer Nu voor een Onvergetelijke High Tea Party** 🎉
Dit alles voor slechts €27,50 per persoon, op basis van een twee uur durende festiviteit. Vergeet niet om vooraf te reserveren en laat ons je Pinksterdag transformeren in een smakelijk en gezellig feest!

Vier 1e Pinksterdag in stijl en reserveer nu je plekje voor onze High Tea Party bij Mucha in Veenendaal. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een dag vol heerlijke smaken en onvergetelijke herinneringen!

📞 Voor reserveringen bel 0318-505533 of reserveer online op onze website. 📞

Shared Dining / Unlimited Mucha

🥂 UNLIMITED MUCHA / SHARED DINING 🥂

elke zondag

Hi Foodlover!
Elke zondag is het mogelijk te genieten van onze Unlimited Mucha Shared Dining! 🥂🎉
Jullie hebben de mogelijkheid om 2 gerechten per persoon, per ronde te bestellen. Bij ieder warm gerecht van de BBQ of uit de oven, is het ook mogelijk frites te bestellen. Na het consumeren van het gerecht kunnen jullie een nieuw gerecht bestellen. Desserts zijn inbegrepen in de prijs, waarvan je er 1 per persoon kunt bestellen.
Te lekker toch?! 😍